Menu

Reconnectem 2021 Pla de Desenvolupament Comunitari Carmel Amunt

La trobada comunitaria Reconnectem 2021 va comptar amb la participació de 55 persones vinculades a associacions, equipaments, serveis i administracions del barri del Carmel.

En aquesta primera experiència presencial des del context de pandèmia es van generar diversos espais de treball per tal de recollir reptes vinculats a l'acció comunitària i deteccions de problemàtiques vinculades al territori.

Finalment, vam posar en comú les diferents aportacions de cada espai de treball per tal de generar un diàleg comú que esperem en breu poder-vos fer arribar, en un informe final i consensuat de la trobada i per tant, l'inici de l'activitat dels diferents espais comunitaris de Carmel Amunt.

Accedeix a través de la imatge al link de l'informe de devolució de la trobada:

 

El treball comunitari vol sumar el màxim d’agents per tal de donar respostes conjuntes a la detecció de necessitats. 

 

En aquesta jornada es va poder treballar entorn a 5 propostes d'eixos temàtics per tal de revisar-ne les accions, apuntar-ne línies estratègiques i reflexionar al voltant de l'acció conjunta.

Els diferents espais estan oberts a la participació de més entitats, equipaments i veïnes a títol personal.

La jornada es va iniciar amb una ronda de presentacions i amb un espai per poder donar veu i ficar cara a diferents agents del territori com el Pla de Barris, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Casals Comunitaris i el Casal de Barri la Barraca del Carmel. Posteriorment, es va donar peu a l’explicació dels diferents espais reestructurats del Pla de Desenvolupament Comunitari Carmel Amunt. 

Més tard, vam continuar la trobada amb l’inici d’una dinàmica participativa per grups on tots els agents participants van poder dir la seva en cadascun d’aquests espais, per tal d’identificar els reptes de futur així com refelixonar entorn als objectius i la metodologia d’aquests. 

D’aquesta jornada en sortirà un informe que donarà peu a l’inici dels espais comunitaris on cercar solucions conjuntes a necessitats comuns. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deja un comentario