Menu

El Carmel t’acompanya: iniciativa ciutadana per l’acompanyament telefònic

Arrel de la detecció de la situació de moltes persones que es troben soles un grup de veïnes del barri del Carmel van proposar realitzar un acompanyament a través de trucades telefòniques a totes aquelles persones que ho volguessin. 

Aquesta iniciativa ciutadana neix de la voluntat de les veïnes del Carmel de fer vincles entre elles i de lluitar contra l’aillament social que s’ha agreujat tant arrel de la pandèmia. 

Des de la Taula de gent gran del territori es va decidir donar suport a aquest grup impulsor i a través d’Amics de la gent gran s’ha pogut dotar d’estructura al projecte perquè les persones voluntaries tinguin també un acompanyament en el seu dia a dia. 

Diferents entitats, serveis i equipaments del territori participen en aquesta proposta que vol acostar de nou a totes aquelles persones que es senten soles i connectar-les amb la xarxa del territori fomentant noves relacions.

Si voleu formar part del projecte, bé sigui per a fer les trucades o per a rebre-les us podeu ficar en contacte a través de carmelamunt@carmelamunt.org  

Deja un comentario