Menu

Projecte Posa’t en Forma

Previous
Next

El Projecte Posa’t en forma és una iniciativa impulsada per la Taula d’Educació i Formació del barri del Carmel i que vol donar resposta a una necessitat detectada envers a la població jove. 

A través de l’esport i la utilització de l’espai públic el projecte ofereix la possibilitat de realitzar activitat física amb un acompanyament professional vinculant-se al territori i als seus recuros. 

Es tracta d’una activitat totalment gratuïta on els i les joves poden gaudir fent esport i generar relacions amb altres persones del barri. 

Actulament dos eixos de treball d’aquest projecte són la Calistenia i el Voleibol a més de realitzar sortides i activitats especials com surf, circ, shuffle i moltes altres propostes més! 

El públic al que es vol arribar són joves d’edats compreses entre 15 i 20 anys amb ganes de fer esport, conèixer gent nova i gaudir d’un acompanyament. 

Un objectiu final és poder vincular aquests joves a activitats formatives i acompanyar-les també en aquest procés d’autoconeixement i itinerari formatiu i laboral. 

Deja un comentario