Menu

2a Edició Comunicant Carmel: Veus del Carmel

Torna la formació i procés comunitari Comunicant Carmel! Un espai de reflexió, de creació conjunta i de transformació social a través dels mitjans audiovisuals. Gràcies a l’acompanyament de càmeres i acció aprendrem juntes com utilitzar diferents eines de comunicació i de creació de contingut propi per dotar al nostre servei, equipament o entitat d’una millor comunicació. 

Entre totes aprendrem sobre xarxes socials, edició de vídeo, models de comunicació etc… però sobretot realitzarem un treball conjunt en un procés de coneixement mútu on compartir i reflexionar plegades. 

En aquesta edició s’ha plantejat crear un «Magazine de barri» , fet per les entitats i veines del barri i pensat per a comunicar de forma directe la nostre realitat, donant lloc a poder parlar de temes molt diferents. 

Després d’una primera edició molt exitosa pel que fa a la participació i on es va parlar de l’aïllament social com un tema transversal a tota la població a través d’un clip de ficció aquest cop s’ha volgut introduir una estructura més periodistica i d’actualitat

Aquesta segona edició porta el concepte de «Veus del Carmel» al capdavant de la creació audiovisual. 

Aprenem juntes a generar contingut
Les Veus del Carmel
Procés formatiu i comunitari
#larespostaseràcomunitaria
Treball transformador
Treballem la transformació social a través de l'audiovisual
Previous
Next

En la primera sessió d’aquest  procés formatiu i comunitari vam poder identificar diferents estils de comunicació i concensuar una forma de crear material audiovisual que pugui donar una visió positiva del barri, que sigui reivindicativa i que doni visibilitat a les iniciatives locals que conformen el dia a dia de veïnes i entitats. 

A continuació us deixem el cartell i el programa d’aquesta edició: 

Deja un comentario