Menu

Gent del barri Carmel Amunt

La Gent del barri ha continuat

Tots els projectes comunitaris s’han vist greument afectats durant aquests últims temps, però molts d’ells han continuat actius. Navegant entre pantalles de mòbils i ordinadors, amb trobades de petit format molt més fredes del que estaven acostumades. Amb l’impediment de no poder celebrar els retrobaments amb les abraçades que ens hagués agradat, guardant distàncies i amb els somriures amagats. 

Tot i així han continuat. Es xocaven punys i colzes, es feien mirades còmplices i es deixaven intuir els somriures a través de les arrugues dels ulls. Tot això en trobades «ventilades» més esperades que mai. 

Aquest temps ens ha servit per donar el valor que tenen aquests grups informals de persones del barri del Carmel que han lluitat sempre per mantenir un contacte creat des de la comunitat. Grups de dones que valoren més que mai el fet de poder-se compartir, treballar juntes i aportar alguna cosa a la comunitat. 

Els espais públics, oberts i airejats, han esdevingut de nou un espai per a sumar energies i on reconstruir la nostre mirada. 

Ara retornem poc a poc a espais ja coneguts i al caliu de les activitats deixades enrere, però ens queda aquesta nova mirada arrel d’una crisis que ens ha obligat a distanciar-nos, encara que a vegades només fisicament. 

Gràcies a totes aquelles veïnes que heu aguantat estoiques, i que sempre ens heu donat els ànims i l’energia per seguir. Sense vosaltres això no tindria sentit! Visca la Gent del Barri! 

 

Deja un comentario