Programació 25N: #BCNAntimasclista

Us enllacem la programació especial al voltant del 25 de Novembre: Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Podeu trobar tota la informació descarregant el programa.

Com cada any al Districte d’HortaGuinardó diferents espais, col·lectius, serveis, etc… han preparat activitats per a concienciar sobre les violències patides per les dones i la necessitat de treballar plegades per aconseguir la abolició de tota violència, ja sigui domèstica mediàtica estructural… i en definitica per aconseguir l’execució dels drets de totes.

L’acte central de Districte tindrà lloc el dissabte dia 25 de Novembre als Jardins de la Biblioteca Horta-Can Mariner a les 17h i està organitzat pel Consell de les Dones d’Horta-Guinardó. Hi podreu trobar la instal·lació “Caigudes sense poder volar”, nom que també rep l’acte en sí mateix i que ens traslladen amb aquesta presentació:

Any rere any les dones d’Horta-Guinardó ens reunim per dir prou a la violència masclista, recordant aquelles que han perdut la vida i reivindicant més recursos i suport per les que malviuen atrapades en un malson que també afecta les seves filles i fills. Ens apleguem entorn a l’estàtua de la Ventafocs per reclamar amb flors, música i paraules la fi d’aquest malson, amb l’esperança en un futur no gaire llunyà on les dones puguem viure i volar segures i lliures.

Pel que fa al barri del Carmel, podeu trobar activitats tant el dia 24 com 25 d’aquest mes a través de la programació de l’Espai Jove Boca Nord; amb l’organització del Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó podeu trobar formacions per a joves des dels 12 als 21 anys; cal inscripció prèvia per tant us deixem més informació al seu esdeveniment a Facebook.

En clau més artística i reivindicativa Laboratorio Malaka, entitat resident del mateix Boca Nord, ens preparen el MALAKABARET, una edició especial del seu Free Kabaret, i també un Concert Feminista!