La Lita guanya el Segon Premi al XXV Congrés d’Atenció Primària de la CAMFiC

Enguany, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, CAMFiC, ha organitzar el XXVè Congrés Català d’Atenció Primària, celebrat el 5 i 6 de novembre de 2015 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
El Congrés ha reunit a més de 400 metges i metgesses de família d’arreu de Catalunya, a més d’acollir la trobada d’estudiants de Medicina amb la CAMFiC.

El Congrés ha posat de manifest el paper que els metges de família han jugat en aquests temps difícils en els quals la medicina familiar i comunitària ha hagut de fer nous esforços per adaptar-se als canvis, amb el pacient com a eix de tot el sistema sanitari.

En tot aquest procés, i en la línia de treballar dels determinants socials de la salut que ens ofereix “La Lita”, el Comitè Organitzador ha decidit premiar a “La Lita i els determinants socials de la Salut” amb el Segon Premi en el XXV Congrés de la CAMFIC.
El jurat ha valorat el treball en xarxa amb el veïnat del barri del Carmel per a la realització d’un projecte de salut comunitària.