CAMINADA INTERGENERACIONAL

La caminada intergeneracional és un recorregut saludable que es realitza cada mes de maig amb la participació de la gent gran i dels alumnes de primària de les escoles del barri. L’activitat, que al llarg de dues hores i mitja recorre els espais verds del Carmel, s’inicia amb una sessió d’estiraments musculars, dinamitzada pel CAP Carmel. El recorregut compta amb diverses parades, on es realitzen activitats al voltant de la salut, i amb la participació d’un animador que posa en valor l’activitat física i els hàbits saludables.

Dies abans de la celebració de la caminada, un grup d’avis i àvies del barri visiten els centres educatius del Carmel, on reben una masterclass d’exercici físic a càrrec dels alumnes, que l’han preparat prèviament. El dia de la caminada s’intercanvien els rols i són els més grans del barri els que dinamitzen les activitats.

L’organització de la caminada intergeneracional corre a càrrec de la Taula sociosanitària del Pla Comunitari i compta amb la col·laboració de la Cultural Deportiva Carmelo. Altres entitats del barri participen de l’activitat, ja sigui caminant o aportant voluntaris perquè es desenvolupi sense incidents.

#caminadaintergeneracional

activitats_caminada

Save