La Lita News: segona tanda de tallers

Quines de les problemàtiques socials i econòmiques que viu el barri perjudiquen la salut dels seus habitants? Quines de les seves característiques l’afavoreixen?

A la Lita News mirem de respondre aquestes preguntes mentre aprenem a fer periodisme a través de les noves tecnologies. El proper dilluns 9 de maig comença la segona tanda de tallers de la Lita News. L’objectiu d’aquests tallers, dinamitzats per l’equip de SICOM Solidaritat i Comunicació, és que veïns i veïnes del Carmel creïn continguts crítics que conscienciïn els habitants del barri sobre les desigualtats socials i la seva influència en el nostre benestar.

Durant els mesos de març i abril, la dotzena de participants de la primera ronda de tallers (celebrats dos dies a la setmana a la Biblioteca del Carmel-Juan Marsé), han conegut principals gèneres del periodisme aplicat a l’entorn digital. Les notícies, reportatges i articles d’opinió que ja han elaborat formaran part d’una revista digital que aviat us donarem a conèixer.

La segona tanda de tallers s’allargarà fins el mes de juliol i tornats de vacances, encara hi haurà temps per a una tercera. Si hi estàs interessat i t’agradaria participar-hi, posa’t en contacte amb Carmel Amunt: c/ Llobregós 107. Tel.: 934290759. Correu electrònic: carmelamunt@carmelamunt.org.