Qui hi participa

A banda de veïns i veïnes a títol individual, una gran diversitat d’entitats, equipaments i serveis, i xarxes de diferents àmbits participen al Pla Comunitari, ja sigui de forma regular als grups de treball com en la planificació i execució d’activitats concretes.

Entitats i associacions
Són la unió, sense ànim de lucre, de persones i professionals que persegueixen uns objectius comuns. N’hi ha d’àmbits molt diferents (cultura, educació i lleure, esports, educació…).

Equipaments i serveis
En aquesta categoria s’hi engloben institucions o centres, públics o privats, que atenen i s’adrecen a un col·lectiu específic de població (escoles, serveis socials, parròquies, centres cívics, Centres d’Atenció Primària…).

Xarxes
Són la unió de diferents entitats i/o col·lectius que comparteixen una fita comuna..

Amb el suport de:
Llimes_reduidesDGACC_color 2011_per_web

Aquí pots descarregar-te un directori que hem elaborat amb les dades de contacte de totes les entitats, associacions, equipaments, serveis i xarxes que d’una manera o altra participen al Pla Comunitari del Carmel.

poster

Per la seva banda, la Junta de Carmel Amunt està formada per representants d’entitats del barri. Actualment són aquests:

  • Presidenta – Marta Blanch Mussons (Fundació Els Tres Turons)
  • Secretària – Mercedes Yubero Ruiz (Fundació ADSIS)
  • Tresorer – Joan Codina (Centre Juvenil Martí Codolar)
  • Vocal – Consuelo Rodríguez (Asociación Cultural y Recreativa 40 p’arriba 40 p’abajo)