Després de l’Assemblea… ens ajudes a mapejar el barri?

El passat 9 de novembre, una cinquantena d’entitats, serveis i veïns del Carmel van consensuar les àrees d’actuació prioritàries per a millorar la salut del barri. Voleu saber ben bé com va anar la cosa? Aquí teniu l’Informe de resultats d’aquella trobada (participants, resultats, votacions…). El document ha estat validat pels representants de cada grup de treball on es van pensar propostes d’actuació durant la trobada.

I ara què? Doncs ara toca posar fil a l’agulla: Sobre aquestes àrees temàtiques, què s’està fent ja al barri? Volem que entre tots dibuixem un nou mapa del Carmel on apareguin totes les iniciatives i projectes (d’entitats, equipaments o administració) que ja s’estan desenvolupant al barri al voltant d’aquests temes, però també amb les que per la seva naturalesa i bon funcionament s’hi podrien desenvolupar en un futur. Ningú millor que vosaltres per saber que s’hi cou i què hi podria encaixar!

Com us proposem fer-ho? Doncs a través d’una fitxa. Si us la descarregueu (és un document word) veureu tres espais en blanc per a cada problema de salut detectat a través del Diagnòstic de Salut [.pdf] que va elaborar l’Agència de Salut Pública en col·laboració amb el Pla Comunitari – Carmel Amunt. Cada espai correspon a un apartat: Què s’està fent actualment al Carmel / Programes existents fora del barri que es podrien implementar al Carmel / Altres propostes-idees. Què, ens ajudeu? 🙂

Podeu enviar les vostres fitxes emplenades al nostre correu carmelamunt@carmelamunt.org. Però ep! Teniu temps fins el 24 de febrer. Som-hi!

>>> DESCARREGA LA FITXA

>>> DESCARREGA L’INFORME
Moltes moltes gràcies per la vostra ajuda!