Concert de Nadal Solidari amb les escoles del barri

Per tal d’unir esforços i teixir accions solidàries al barri, el passat 12 de desembre de 2014, es va celebrar a la sala d’actes del Col·legi Sagrada Família-Horta, la primera Cantada de Nadales Solidària al Carmel.

Aquest concert, organitzat per Carmel Amunt, forma part d’un conjunt d’accions solidàries, que des del grup de treball on hi participen la parròquia de Santa Teresa, la parròquia de MontCarmel, Càritas, Serveis Socials, Círculo Artístico Sinatrahem, l’Associació de Comerciants i veïns i veïnes a títol individual, tot el que es recull es “Del Carmel pel Carmel”.

L’objectiu principal del Concert va ser sensibilitzar i implicar als nens i nenes i a les seves famílies en la situació complicada que travessen algunes de les famílies del barri. Per aquest motiu, els centres educatius, les parròquies, les entitats i el veïnat en general, van unificar esforços i van organitzar aquest concert solidari en el que l’entrada es pagava abonant un o més aliments.

La Cantada de Nadal va comptar amb un repertori de 13 cançons nadalenques, totes elles interpretades pels alumnes del CEIP Carmel, Escola Virolai, CEIP Taxonera, CEIP Torrent de Can Carabassa, CEIP Coves d’en Cimany i el Col·legi Sagrada Família-Horta.

Va ser un hora i mitja plena d’emocions, il·lusions i bona música en la que es van recollir uns 450 kg. d’aliments secs per a repartir a les famílies més necessitades del barri a través dels bancs d’aliments de les parròquies.

Esperem tornar-ho a repetir amb la mateixa il·lusió i el mateix entusiasme!