CAMINADA INTERGENERACIONAL

La caminada intergeneracional és un recorregut saludable que es realitza cada mes de maig amb la participació de la gent gran i dels alumnes de primària de les escoles del barri. L’activitat, que al llarg de dues hores i mitja recorre els espais verds del Carmel, s’inicia amb una sessió d’estiraments musculars, dinamitzada pel CAP Carmel. El recorregut compta amb diverses parades, on es realitzen activitats al voltant de la salut, i amb la participació d’un animador que posa en valor l’activitat física i els hàbits saludables.

Dies abans de la celebració de la caminada, un grup d’avis i àvies del barri visiten els centres educatius del Carmel que hi participen per a fer-hi xerrades sobre l’adquisició d’hàbits saludables.

L’organització de la caminada intergeneracional corre a càrrec de diverses entitats i equipaments del barri: CAP Carmel, Caritas Diocesana, Centre de Serveis Socials del Carmel i Asociació Cultural Recreativa 40p’arriba 40 p’abajo i Cultural Deportiva Carmelo. Altres entitats del barri participen de l’activitat, ja sigui caminant o aportant voluntaris perquè es desenvolupi sense incidents.

activitats_caminada